TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

KEVÄT MIELESSÄ

Joka kevät alkaa aina vaan aikaisemmin siemenien ostot. Tänä vuonna oli kyllä jo ennätys, kun ekat pussit ostin tammikuussa. Sitten huomasin Aurinko-multaa kaupassa lavallisen, niin ostin sitä pussin, kun isäni tapasi sitä joskus aina kehua. Nimi on ainakin mukava ja luo positiivisia ajatuksia ja muistoja.Sitten vielä ostin itselleni kukiksi ruukkuyrttejä- timjamin, rosmariinin ja herneen-, jotka istutin vanhoihin keramiikkaruukkuihin. Yrteillä on sellainen mukava puoli, että ne eivät ainakaan aiheuta allergiaoireita, ovat kauniita ja niitä voi katsella ja  käyttää. Kylvöt voi tehdä sitten vähän myöhemmin, kun valoa on enemmän.
Ikkunalaudalla on myös alkanut viritä uutta elämää: sitruunapuu pukkaa uutta lehteä.Välillä jo ajattelin ettei se selviä viileässä eteisessä, välillä rutikuivanakin, talven yli. Mutta niin vaan selvisi.


Myös Viiru oli keksinyt kivaa puuhaa itselleen. Jos laukut vaan jää vähänkään raolleen, niin kohta Viiru istuu laukussa. Varsinainen KassiKissa!Fiksailin myös tätä blogia uuteen uskoon. Laitoin tuonne taustaan oman puutarhan juhannusruusuja ja uuden alabannerin sekä vähän raamehihin eri värejä. Täytyy nyt vähän mutustella, kelpaako tämä itselle vai ei vai palaanko siihen entiseeen versioon. Suap nähhä !

7 kommenttia:

 1. Kiva tausta tää on, vaihtelu aina virkistää ! :)

  VastaaPoista
 2. Hei kollega, kiitos kommentista. Niin ajattelin myös, että vaihtelua itselle mutta myös lukijoille :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit hennot värit taustassa.
  Kymmeniä vuosia olen siemenet aina varhain tilannut, nyt on sitten erilainen kevät.

  VastaaPoista
 4. Hei mummeli, ajattelin, että jos tausta on tuollainen himmeä, niin blogin kuvat tulevat sitten paremmin esiin. Niin tilanteet aina muuttuvat tässä elämässä, joskus ehtii ja voi paremmin tehdä asioita ja toisinaan sitten taas ei. Onneksi uusi kevät vasta viriää, joten ehtii vielä oikein hyvin

  VastaaPoista
 5. Elähän vielä alota tuota siementen haalimista. On hirveä homma saada ne kaikki taimet maahan. Nimim. kokemusta on :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä on ihana uudistus, kukkia siellä ja kukkia täällä ♥
  Ja yrtit, voi kun tekis jo mieli alkaa idättää :)
  Pitääpä katsoa sitä ala banneriakin ...
  Mukavaa helmikuuta :)

  VastaaPoista
 7. Esse gatinho! que coisa mais linda e charmoso é ela! linda! muito sapeca! adorei!!

  VastaaPoista