TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

torstai 3. helmikuuta 2011

VALOA VALONPÄIVÄNÄ

Viikonloppuna olin mielenkiintoisella värikurssilla, joka pidettiin hurmaavassa hirsitalossa. Värejä tutkisteltiin oman mielenmaiseman ja maalaamisen avulla. Mielenkiintoista jälkeä tuli ja tarinoita kuultiin ja kerrottiin puolin ja toisin. Vaikka maalaamiseen ei ole minkäänlaisia kykyjä, niin kokemuksena ilman suorituspaineita tälläinen värikurssi oli ihanan vapauttava. Suosittelen lämpimästi kaikille kanssasisarille osallistumista sellaiselle kurssille, johon ei ole kuvitellut ikinä osallistuvansa. Avartava kokemus lempeiden pitsiverhojen siimeksessä.
Talven valossa ajatusten siivittämänä voikin laittaa tähän vielä muita valkoisia ihanuuksia viime ja edelliseltä kesältä. Aurinkoista viikonloppua valon merkeissä!3 kommenttia:

 1. Sehän olisikin mielenkiintoinen kokemus, olla pensseli kädessä levittämässä väriä, vaikka ei minkäänlaista taitoa siihen kyllä minulla olekkaan, mutta kun ei yrittäisi mitään, sutisi vain.
  kaunis on kollaasisi.

  VastaaPoista
 2. Ihanat verhot..varmaankin tehty lakanoista, kun niin kauniit pitsit tuossa on...hyvä idea...
  Ihania salkoruusuja kuvassa...huoh...voi kun jo...pääsis..;)

  VastaaPoista
 3. Hei mummeli ja Tuija, ja kiitos kommenteista. Tuosta maalaamisesta vielä, että vaikka myö naiset paljon kaikkea osataankin, niin onneksi ei ihan kaikkea tarvii kuitenkaan osata. Voi onneksi tehdä vaikka ei niin osaisikaan. Mutta olipa joku osannut tosiaan tehdä ihanat verhot vanhoista lakanoista. Ajattelin itsekin kokeilla samaa ideaa vaikka kesäverhoiksi.

  VastaaPoista