TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

HYVÄ ON HIIHTÄJÄN HIIHDELLÄ

Upea päivä houkutteli laittamaan sukset jalkaan ja hiihtoreissulle rannan toiselle puolelle vaaran päälle. Karhut kuorsaa talviuntaan, joten voi rauhassa ihmetellä lumisia maisemia nyppylän päältä. Joku oli kiivennyt tänne jalkapelissä vai olisko ollut jalassa lumikengät. Täältä näkee kauas ja jos olisi hiihdellyt vähän umpihangessa, niin olisi saanut parempia kuvia.  Tai sitten pitäisi olla parempi kamera.


Hiihtoreissun loppupuolella järven jäällä olikin vettä, joten suksi luisti tällä takkukerroksella hiukka huonosti.


Kauaksi katselusta voikin sitten siirtyä lähelle katseluun kukkien myötä. Äitimuorin luona oli näitä ihania tulppaaneja pitsiliinaisella pöydällä. Näin myös minä voin nauttia näistä ihanista kukista.  Kokelin vielä miten syntyy kollaasi picasalla, kun Gimpillä kollaasin tekeminen on aika vaivalloista. Ja hyvinhän se syntyi. Ihan hyvä ilmainen kuvankäsittelyohjelma Gimpin lisäksi. Käyttöä löytyy varmasti muussakin tarkoituksessa.


4 kommenttia:

 1. Ihanat lumikuvat kollaasista nyt puhumattakaan. kaunis on talvi vaikka tuota lunta jo riittäisi ihan omiin tarpeisiin.

  VastaaPoista
 2. Niin, ei ole täällä vielä läheskään niin paljon lunta kuin viime vuonna. Pitäisi tulla vielä muutamia kymmeniä senttejä, että menisi herukkapensaat lumen alle, kuten viime vuonna. Mutta vielähän ehtii pyryttää, ja kevätkin tulee tänne vasta huhti-toukokuussa. Mutta aina voi lähteä nauttimaan keväämmästä tuonne pääkaupunkiseudulle :)

  VastaaPoista
 3. Minä kävin tänään sauvakävelemässä,luonnon helmassa taapersin.:D,ol ihanaa samoilla siellä ja katsella lumisia maisemia♥,ihana tulppaanikollaasi!
  Mukavaa viikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 4. Hei Tansku, mie kävin myös katselemassa siun ihanan lumisia kuvia. Aika kiva kun on talvi, mutta vielä mukavampaa kun tulee pian kevät! Mukavaa viikonalkua myös sinne teille!

  VastaaPoista