TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

tiistai 28. syyskuuta 2010

OMENAT SÖI JOKU MUU...

Iloisesti sunnuntaina ajattelin, että nytpä tepastelen omppupuun alle ja kerään kaikki omput söpösti koriin.Yllätys oli melkoinen, kun puussa oli noin 5 omenaa. Kaikki mäni jonkun toisen koppaan tai nassuun, mutta en kyllä tiedä kenen! Omenoita ei siis puussa, eikä maassa eikä edes niitä ompunraatoja. Kyllä sapetti. Vielä perjantaina se ehjä puolisko puusta oli täynnä punaisia omenoita, mutta nyt ei siis mitään. No joku lintulauma, se ruskea karvainen ja mörisevä tuolta vastarannalta tai joku muu kaksijalkainen oli herkutellut kyllikseen. Eipä olisi kantsinut jättää niitä puuhun kypsymään vaan kerätä hyvissä ajoin pois. Taidan käydä Lempisen omenatilalla kääntymässä, josko niillä olisi vielä jäljellä jotain. PÖH!


1 kommentti:

  1. No, voi ryökäleet. Meillä riittäisi kyllä ylimääräisiä omppuja niin mörisijöille kuin lintusillekin, mutta eivät taida jaksaa lähteä tänne saakka herkuttelemaan ;-)

    VastaaPoista