TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

SUNNUNTAILOUNAS KOLILLA

Virkistimme itseämme tänään  lähtemällä maakuntamatkalle kansallismaisemiin Kolille. Ajelimme uljaasti Pielisen rantatietä pitkin vaarojen välissä ja maisemat olivat mennen tullen mitä hulppeimmat. Hotelli Koli käyttää erittäin kiitettävästi lähiruokatuottajien aineksia listoillaan http://www.sokoshotelkoli.fi/service.cntum?pageId=117647,  ja mikäpäs Pielisen muikkuja ja hirvikäristystä onkaan nauttiessa näissä upeissa ravintolan ikkunasta avautuvissa maisemissa.


Kotimatkalla aurinko oli jo tullut esille ja joutsenperhe souteli auvoisessa rauhassaan muuttomatkaa odotellessa. Vielä voi hetken nauttia näistä väreistä.Ei ollut huonot maisemat kotikulmillakaan. Muutaman kuukauden päästä voi täällä taas hiihdellä jäällä ihan ylhäisessä yksinäisyydessä ja nauttia hiljaisuudesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti