TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

torstai 2. syyskuuta 2010

MYRSKYPUUTARHAN RAIVAUSTYÖT

Raivaustyöt kesämökillä Asta-myrskyn jälkeen ovat edenneet roimasti. Kuutisen viikkoa meni, ennen kuin tiet oli raivattu siihen malliin, että puunkorjuukone pääsi nostelemaan tukit mökin katolta ja vei 20 kuutiota puuta mennessään.  Sen jälkeen puutarhuri-ammattimies-kaivinkoneenkuljettajat-raivauserikoisnainenjamies-monitoimineiti-monitoimiyrittäjä savottajoukkue (yht. 4 monitoimi-ihmistä) ryntäsivät paikalle sopuisasti laulellen sahaamaan, pilkkomaan, karsimaan, vetämään ja nostamaan kaikkia puita erilaisiin kasoihin. Voi vain sanoa, että se kuka osaa, tekee mitä haluaa ja muut ihmettelee päältä. Huh Huh!

Tässä kuvia rinteestä Asta-myrskyn jälkeen

ja monitoimisavottajoukkueen jälkeen

Vielä näköjään nauratti, tuon kauhean urakan jälkeen

Ja tässä vielä idylliä ennen Astaa 24.6.2010

ja entinen idylli Astan ja superahkeran savottajoukkueen jälkeen 31.8.2010


Polttopuita jäi itselle sitten noin 60 kuutiota, joten nyt passaa poltella takkaa ja nauttia auringonvalosta tulevina vuosina. Eipä paljon puut varjosta lomalaista. Niin luonto muovaa maisemaa vuosikymmeniksi eteenpäin halusi ihminen sitä tai ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti