TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

NYT KÄVI OMPPUPUULLE KÖPELÖSTI

Koko puu oli haljennut kahtia. Jätin sen haljenneen osuuden vielä kiinni runkoon, jos vaikka omput kuitenkin paremmin kypsyisivät puussa kuin korissa. Olisikohan nyt sitten tuon halkeamisen syy ollut muutama päivä sitten ollut myrskynpoikanen vai tuo ei norjalainen metsäkissa vaan karjalainen puutarhakissa 5,5 kiloa, joka tykkää riekkua, kukkoilla, hyppiä ja keikkua milloin puussa ja välillä maassa.


 Karjalainen puutarhakissa

Ihanasti kukkii vielä kultapiisku ja orvokit2 kommenttia:

  1. Sääli puuparkaa:( Kisu on aivan ihanan näköinen pörröhäntä. Meillä on kaksi aika saman näköistä. Toinen vaan painaa 10 kiloa (ja kuinkas sattuikaan,sen nimi on Piisku)ja toinen vajaat 2. Jälkimmäisellä on myös kuusi varvasta :)

    VastaaPoista
  2. Onpa metkaa minkälaisia kummallisuuksia noille kissoille syntyy:) Tämän meidän karvakasan emo on aivan tavallinen maalaiskissa, ja lähimaillakaan ei ole mitään rotukissoja. Mutta ehkäpä tuo pitkäkarvaisuus tuleekin sitten emon emolta.

    VastaaPoista