TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

KEVÄTTÄ HELSINGISSÄ

Maalainen kävi töissä Helsingissä ja pitihän sitä sitten samalla katsastaa kaikenlaiset siemen- ja puutarhakaupat ja tietysti puutarhat. Kävin Annalassa ja Yliopiston kasvitieteellisessä sinä yhtenä kauniina iltana kun aurinko paistoi. Muuten olikin sitten tasaisen harmaata vaikkakin lumetonta. Tällä kertaa katselin Helsinkiä toisenlaisesta näkökulmasta kuin siitä perinteisestä tavaratarjonnan näkökulmasta. Olipa aika virkistävää. Ja mahtavaa oli myös kuunnella mustarastaitten laulua Helsingin illassa helmikuussa!

Ekat Eranthikset ja tulppaanit nostavat päätään

 

Muuten oli kyllä aika hiljaista


Paitsi mustarastas oli äänessä


Tämä tuohituomen runko suorastaan loisti harmaan keskellä


Virkistävää vaihtelua maalaissilmille!
 
 

2 kommenttia:

  1. Jossain on jo kovasti kasvua, näemmä. Meillä ei ole vielä sipulikukat noin isoina, vaikka Hesasta on Klaukkalaan noin 30 km. tai sitten minulla vain on sen verran varjoisampi piha.
    Mustarastaat on aivan ihania ja niiden laulu on jotain uskomattoman ihanaa pitkä talven jälkeen. sydämessä oikein läikähtää kun sen kuulee.

    VastaaPoista
  2. Onpa mukava nähdä että tuolla (etelässä) on vielä jäätäkin meressä. Meillä ei ole vielä niin hurjan keväistä :)

    VastaaPoista