TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

KEVÄÄN ENSIMMÄISET

Tänään oli auennut kevään ensimmäinen valkoinen krookus. Aivan ihana! Siniset krookukset aukeavat varmaan jo huomenna.Jättilaukatkin olivat varkain kasvaneet hangen alla salassa. Ja särkynyt sydänkin on ottanut vauhtia auringonkylvyistä. Kaikki kasvaa nyt mahdottoman nopeasti. Kohta pääsee kylvämään kasvimaata.Tänään kylvin taas lisää: zinnioita, hajuherneitä  ja viherminttua kun aikaisemmat kylvökset on siirretty pois alta kuistille valoon. Vielä riitti illalla aikaa Viirun kanssa kävellä laiturilla jäiden lähtöä katselemassa.


5 kommenttia:

 1. Saavuttihan se kevät teidätkin.... meillä kukkivat nyt valkovuokot ja koivuissakin vihertää jo ihan vähän....
  Ikävän viileitä ovat täälläkin vielä yöt, en ole ottanut kasvihuonetta vielä käyttöön, kun yöllä pitäisi sitten lämmittää, kaikki kylvökset ovat vielä risuverstaalla, alkaa tulla ahdasta sielläkin ;)
  Nuo särkyneet sydämet eivät sitten ikinä opi: innokkaasti tunkevat aikaisin uutta kasvua ja kuitenkin se on niin hallanarka....saa monta kertaa kasvattaa uudet versot ;)

  Ihana kuva Viirusta ♥

  Iloista vappua sinne susirajalle!

  VastaaPoista
 2. Täällä meillä kukkkii krookukset,sinivuokot kaikki maailman kukkaset,aikaisemmat kukkijat,kauniita,tulppaanit ovat nostaneet päätään jo ja helmililjat,ihanaa♥,kevät on sitten ihanaa aikaa!
  Mukavaa viikonloppua ja Vappua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Lähdin seikkailulle toisten puutarhoihin. Ihania kasvikuvia täällä. Linkitän omaani :).

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista kaikille ja Multasormi tervetuloa lukijaksi. Piipahdan myös sinun blogiisi.

  VastaaPoista
 5. Terveisiä Varsinais-Suomesta! On kiva lukea näitä puutarhablogeja eri puolelta Suomea ja seurata kevään edistymistä. Ihmeen nopeasti kevät valtaa koko maan pohjoiseen asti. Meillä nousi ensikrookus 11/4 ja sinivuokko 15/4. Samana päivänä lentelivät nokkos-ja sitruunaperhoset, sekä västäräkki. Eipä niitä kovin montaa päivää tarvinnut siellä pohjoisempanakaan odottaa.
  Hyvää kevättä sinne susirajalle!

  VastaaPoista