TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

perjantai 12. marraskuuta 2010


TALVEN KERROKSIA

Meillä on lunta jo ihan kolattavaksi saakka. Anoppikin on potkukelkkaillut jo kylälle kauppaan.  Eli voi kyllä sanoa että talvi on tullut. Vielä ehdin ottaa muutamia kuvia kukista ennen lumipyryä.


Karjalainen puutarhakissa, nykyisin ehkä enemmänkin karjalainen karhukissa turkkinsa perusteella, viihtyy nyt hyvin ulkona tähyilytehtävissä. Turkkia on kasvatettu talven varalle tuuheaksi kanan- ja possunlihasuikaleilla. Taitaa syödä noita lihapatoja kahden kissan edestä. Ja ilme on aina yhtä iloinen. Toivottavasti kukaan ei erehdy luulemaan tätä turakaista ilvekseksi. Vaikka onkin aika julman näköinen, niin kun jossakin vähän risahtaa, niin tämä pussipöksy melkein hyppää ikkunasta sisälle lasin läpi. Että sellainen vahtikissa.7 kommenttia:

 1. Hurmaavan ihana kissa ♥ ♥ ♥
  Minä niin tykkään kissoista.
  Hän on kyllä erityisen komea, kävisi kyllä ilveksestäkin!
  Meillä täällä lounaisrannikolla keskiviikkona satanut lumi näyttäisi viikonloppuun mennessä olevan muisto vain!

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton, mikä mössykkä! Hänen turkkinsa näyttää kuitenkin takuttomalta ja komealta. Meillä on aika saman näköinen, kymmenkiloinen jättiläinen, mutta sen turkki takkuuntuu, vaikka päivittäin harjaisi.

  VastaaPoista
 3. On tuo turkki vähän kyllä joskus takussa ja hännässäkin tuntuu sotkuja olevan. Välillä kyllä harjailenkin, mutta Viiru-emo kyllä tuntuu pitävän huolta tuosta turkinselvittelystä, joskin siitä seuraa aina pieni tappelu.

  VastaaPoista
 4. Ihana *pussipöksy* ♥
  Uskomattoman ihanat kuvat huurre kukista :)

  Iloa alkavaan viikkoon ja leppoisaa iltaa.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia sinulla ja mikä karvapallero tähyilemässä,söpöliini kisuli:)Mukavaa viikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia! Ihana, ihana talvi, josta löytyy varmasti valoa, kun jaksaa seurata ja katsoa... terveisiä täältä etelästä, jossa lumi nyt peittää kauniisti törröttäjät puutarhassa ja antaa pehmeän maton kissan tassuille kulkea!

  VastaaPoista
 7. Hei vaan kaikille täältä nietoksista! Kiitos kommenteista. Nyt on jäänyt postailut vähän vähemmälle, kun on niin paljon muita askareita. Mutta tovottavasti kohta taas liikenee enemmän aikaa kuvaamiselle ja kirjoittamiselle. Vaikka puutarha on talvilevolla niin muuta vipinää kuitenkin luonnossa on aina. Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista