TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

perjantai 19. marraskuuta 2010

TALITINTTITEATTERIA

Kissalanväki emäntineen on alkanut harrastaa ulkoliikuntaa- nimittäin lumikolan ulkoilutusta joskus isommassa  ja joskus sitten taas pienemmässä lastissa. Myös rautalapio on saanut vauhtia katolta tippuneiden jäämöykkyjen tasoittamisessa. Nyt sitä odotettua lumiherkkua on sitten taas saatavilla ihan kyllikseen kevääseen saakka. Tosi ehdin jo toivoa, että lumet vielä sulaisivat, mutta taitaa olla turha toivo. Karjalainen karhukissa osallistuu puuhaan hyppimällä lumikasoissa sekä tarvittaessa ulkovintin parvelta virnuilemalla. Myös lumikokkareet kantautuvat mukavasti sisälle sulamaan karhukissan turkiksissa. Kiva.


Viiru-kissa sen sijaan on lintulautojen asennuksen ja ruokinnan myötä keskittynyt talitintti-teatteriin ikkunan takaa ja välillä myös uunin päältä. Isäntä laittoi linnuille pähkinöitä lapsen tekemään lintulautaan ja mie sitten vein omenan ja talipalloja nokittavaksi. Ei taida kyllä omenat oikein kelvata, kun on parempaakin saatavilla. Talitinttien lisäksi lintulaudalla käy ainakin keltasirkkuja ja harakoita. Viiru myös mielellään kävisi tuolla laudalla vierailulla, mutta lunta taitaa olla liikaa kissarouvalle hiivittäväksi. Nautitaan sitten Viirun kanssa talintiteistä täältä lämpimässä villasukat jalassa. Ensi viikolla on sitten herkkukorin arvonta kaikkien lukijoiden kesken. Mukavaa ja toivottavasti lumista viikonloppua myös muillekin!

3 kommenttia:

 1. Näyttää Viiru rouva olevan kiinnostunut lintulaudasta,tekis mieli,mennä,mutta taitaa olla lunta sen verran,että..monet kissat meneekin,uteliaisuus voittaa ne.:)Mukavaa viikonlopua♥

  VastaaPoista
 2. No lintujen onneksi on jo riittävästi lunta, että sisätilat kiinnostaa lentopaistia enemmän.
  Mukavaa viikonloppua myös siulle!

  VastaaPoista
 3. Teillähän siellä näkyy lunta olevan enemmänkin.
  Meilläkin saatiin maa juuri ja juuri valkoiseksi :)
  Mielenkiintoista teatteria linnut kissoille järjestävät.
  Meillä seurataan esityksiä keittiön pöydällä viikset väpättäen ja leuka täristen. Välillä joku käy istumassa lintulaudan alla niska kenossa odottaen, että paisti putoaisi suuhun ;)
  Lintuja ei tuo kissojen tuijotus tunnu kyllä yhtään haittaavan.
  Ja kun ulkoa ei paistia irtoa, tullaan sisälle ruokakupille saalistusretken päätteeksi :D
  Leppoisaa sunnuntaita sinulle ja kissoille ♥

  VastaaPoista