TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

tiistai 23. marraskuuta 2010

ARVONTA JA SUSIEN LUUTIMISTA

Herkkukorin arvonta on tänään suoritettu ja  arvonnan onnettarena toimi Maalaispuutarhan perintöprinssi. Perintöprinssin sormet osuivat Risusydämen arvontalappuun, joten Risusydämelle lähtee puutarhojen lähiruokaherkkuja maisteltavaksi. Kiitos kaikille lukijoiksi ryhtyneille. Pistäydyn itsekin piakkoin vastavierailulla.

Sanomalehti Karjalaisessa oli tänään hauska juttu siitä, miten rouvasihmisiä ei näillä nurkilla susihukat pelota. Kyseinen urhea rouva oli harjanvarrella karkottanut nurkassa pyörineen takkuturkin. Täytyypä pitää mielessä hyvät vinkit, jos vaikka joskus tarvitsee ryhtyä villieläinten karkotukseen illalla polttopuita kärrätessä. Tosin voi kyllä olla, että tämän mökin emännälle luudasta voisi olla enemmän käyttöä kätevänä kulkupelinä lentelytarkoituksessa. Lyhenisi ainakin työmatkat ajallisesti, vaikka olenkin sitä mieltä, että täällä meilläpäin kaikki on ihan tässä lähellä. Karjalaisen koko jutun voi lukea täältä.

3 kommenttia:

 1. Topakoita emäntiä siellä teilläpäin :) Onnea kauniin herkkukorin voittajalle.

  VastaaPoista
 2. Jee! Ihanaa! Kiitos ♥
  Houkuttelevalta näyttää kori herkkuineeen jo tuossa kuvassakin :)

  VastaaPoista
 3. Onnitteluja Risusydämelle, Onnentyttö.Mahtavia herkkuja.
  Upea tuo teidän kisuliini.

  VastaaPoista