TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

MAALAISPUUTARHAN SYYSREHKINTÄÄ JA RÄNTÄSADETTA

 Sain vihdoin viimein istutettua Jättilaukat ja perennat penkkeihin talvea odottelemaan.

Lisäksi kasasin vielä syksyn viimeiset kukkijat seinustalle persiljan seuraksi. Tässä vielä toivottavasti vähän aikaa kukkivat, ellei tule kova pakkanen. Persiljat odottavat vielä ottajaansa. Irma hoi!

Sepolta ostamistani callunoista väsäsin portaille istutukset. Välillä piti käydä omassa rantapusikoissa tykötarpeita haalimassa: puolukan- ja mustikanvarpuja, sammalta, jäkälää ja liekoa. Vaihteeksi  kivat näin. Aurinkokin paistoi tässä vielä somasti.


Ja kuinka ollakkaan - rehkinnän kruunasi iltahämärissä syksyn ensimmäinen räntäsade. Lepakkokin liiteli vielä viimeisiä liitojaan ennen horrokseen vaipumista.  Tästä se talvi alkaa pian.

3 kommenttia:

 1. Moi!Tulin tänne tuolta sattuman kautta ja tulen uudelleen,hieno blogi sinulla ja kauniita kuvia joita on kiva katella.Tervetuloa myös blogissani käymään!

  VastaaPoista
 2. Etelästä Pajupirtin emäntä täällä huhuilee kiitosta sinulle blogiystäväni. Niin olet samanoloinen mimmi et luulin jo itse kirjoittaneeni noita sinun postauksia.Heti kuljettiin samoilla pitkospuilla ;))Tervetuloa vaan lukijaksi, kirjaan itseni sinun lukijaksi.
  Todella vetävä blogi sinulla.
  Mahtavia istutuksia liekoineen. Teillä siellä ylläällä taitaa olla sellaista askartelumatskua, ettei me ethelän emänthät sitä käsitäkään. On sitä kerran käyty jo pohjoisen eteisessä ja tuliaisena oli paljon kaikkea erilaista materiaalia. Onneksi oli peräkärry mukana:D
  Karpalosuot on teidän aarteita. Voi kun sellaiselle pääsisi. Vielä minkäläisia tuliaisia sieltä saakaan??? Uskomatonta.
  Meillä on eka aamu pakkasta. Pelargonit on kannettu sisälle yöksi ettei palellu.Kukkasipulit odottelee vielä istutusta.
  Terveisiä sinne susrajalle ♥
  Pajupirtin Kaisa

  VastaaPoista
 3. Heissuli daamit!
  Kun lukee toisten blogeja ja katselee kuvia, niin voisi vaikka tosiaankin luulla että ovat omasta päästä ja kamerasta kotoisin. On se ihmeellinen tämä blogien maailma miten löytyypi sukulaissieluja sieltä sun täältä. Niin, puuhastelumateriaalia on meillä ihan omasta takaa, kun vain ehtisi kaikkia hyödyntämään ennen kuin tulee lisää lunta. Täytyy varmaan kerätä jemmaan kuin orava joulun koristuksia varten. Mukavia syyspuhteita teillekin. Kiva kun kävitte kommentoimassa.

  VastaaPoista