TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

lauantai 30. lokakuuta 2010

KÄSITÖITÄ SISÄLLÄ JA ULKONA

Nyt kun puutarha on jo vetäytynyt talvilepoon, niin voi tehdä sisälläkin jo kaikenlaista. Kankaita on pöyhötelty, suunniteltu kaikenlaisia ompeluksia ja jo ommeltukin kaikenlaista. Kankaita on osteltu kevään ja kesän aikana kaikenlaisia- vaaleita ja kirjavia.


Pellavasta on kyllä kiva ommella mitä vaan. Nyt ompelin tälläisiä keittiön ovenkahvassa käytettäviä käsïpyyhkeitä. Tän emännän keittiössä ainoastaan tämä malli kestää siististi siellä missä kuuluukin, eikä tipu lattialle. 
Sitten lauantain kunniaksi käppäilin vielä metsässä etsimässä materiaalia kransseihin. Yllättäen kranssimatskua löytyikin aivan oman puutarhan perältä: humalasaloista. Piti vaan taas haukata happea rasittavan viikon päätteeksi, että näki metsää puilta. Ja ykskaks olikin kranssi valmiina. Luomua- vain koristeet puuttuu, jos niitä nyt tähän ylipäätään haluaa. No ehkäpä joku pikkuruudullinen nauha voisi olla kiva. Täytyypä keksiä jotakin jouluaiheista sitten lähempänä joulua.


4 kommenttia:

 1. Hyvää huomenta :)
  Löysin tänne mukavaan blogiisi muistaakseni Pajupirtin kautta. Sinullahan on täällä kaikkia ihania luonnonläheisiä asioita, jotka ovat minunkin sydäntäni lähellä ♥
  Meillä on myös Viiru-kissa (ja lisäksi 4 muuta)
  Ompeluhommia ja risu- ja havutöitä pitäisi tässä itsekin aloitella. (tilauksia on jo jonossa odottamassa...hohhhoijjaa)
  Oikein ihanaa alkavaa marraskuuta sinulle!
  t. Risusydämen Marja

  VastaaPoista
 2. Tulipas humalasta komea kranssi ja mukavasti tuli kuivuneet varret hyödynnettyä :)

  VastaaPoista
 3. Heippa vaan sinnekin!
  Yllättäen aika monen kissan nimi on Viiru. Myös meidän naapurin kissan, joka ei ole ollenkaan viirullinen. Nämä Viirut, meidän tyttö ja naapurin poika, leikkivät sitten heinäladossa kissojen maalaisleikkejä, mitä sitten lieneekään. Humalat on kyllä hyvä laittaa välillä seinillekin :)

  VastaaPoista
 4. Pellava on minustakin miellyttävää, pidän siitä, kauniita kankaita:)

  Kiva kranssi varmasti tulee, jään odottelemaan valmistumista ♥

  VastaaPoista