TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

perjantai 6. elokuuta 2010

Tänään oli iltaohjelmana puutarharehkintää: viikatointia ja kaislikon perkausta neljä tuntia. Rehkinnän tulos oli hyvin ilahduttava. Näköalat lammelle paranivat huomattavasti. Huomenna pulahdan laiturilta uimaan jo päivällä, kun vesi on selviytynyt kaikesta roskasta ja mudasta. Sorsamamma kävi myös poikasille opettamassa uimataitoja siivotussa rannassa. Välillä poikaset tepastelivat laiturilla ja hyppäsivät sitten taas veteen. Kun oli rehkitty tarpeeksi, niin lähdettin lapsukaisen kanssa uimaan Pielisjokeen. Oli aivan tyyntä ja vesi ihanan lämmintä. Ja mikä parasta: rannalla saatiin taas olla iltauinnilla aivan kaksistaan!

Puutarhassa on vakioelikoiden lisäksi nyt myös ihania perhosia. Siili on vakiasukas, samoin puutarha-apulaiseni Simo-sekarotumaalaiskisu, 8 kk.  Viiru-kissa, kohta 2 vuotta, pysyttelee yleensä poissa kuvauspaikoilta jossain hiirijahdissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti