TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

tiistai 10. elokuuta 2010

Nyt alkaa oman kasvimaan luomusato valmistua. Avomaan kurkkuja on syöty jo monta. Viinimarjat on melkein kypsiä ja ensimmäinen papusato on korjattu. Retikoista ei tullut mitään: kaikki teki kukkavanan.


Avomaan kurkkuja ja tomaatteja on kiva laittaa sultsinankuorien väliin ja syödä moderneja sultsinoita. Kevyttä, maukasta ja aitoa lähiruokaa! Vaikka on sultsinat kyllä tosi hyviä ihan perinteisesti riisipuurotäytteellä! Marjutin leipomostosta  http://www.maalaisleipomoilomaki.fi/sultsinat.htm niitä saa ja lisäksi kylän parhaimmat aidot karjalanpiirakat. Maidot käy Marjut aamulla omista lehmistä lypsämässä ja keittää sitten riisipuuron siihen maitoon. Ruisjauhot tulee lähimyllystä. Eli eivät ne Marjutin piirakat ole mitään valepiirakoita teollisen leipomon tapaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti