TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

perjantai 17. elokuuta 2012

MATKALAUKULLINEN TULIAISKUVIA osa II

Lomamatkalla suuntasimme sitten Suomenlahden eteläpuolelle, josta myös tarttui kameran linssiin joitakin kivoja juttuja. Sagadin linnan puutarha oli oikein ihana salaisine puutarhaportteineen. Mukavaa oli täällä pasteerata perintörinssin kanssa. Ja perintörinssikään ei yhtään vinkunut pakollisella puutarhakierroksella.
Näitä agaaveistutuksia löytyy aina kartanoiden pihalta. Mielestäni nuo agaavet muistuttavat enemmänkin jotakin Alien-mutanttia.Ja sitten näitä ihania laventeleja ja salainen puutarhaportti, joka vei ihanaan hedelmä- ja kukkatarhaan.
Haikaroitahan sinne Viroon mentiin katsomaan ja niitä sitten näkyikin linnan liepeillä oikein jänöjussin kera.  Kiva reissu, josta nautti kumpikin matkalainen. Voipi vain sanoa, että kyllä matkailu avartaa mieltä ja kroppaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti