TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

tiistai 14. elokuuta 2012

MATKALAUKULLINEN TULIAISKUVIA osa I

Työrupeaman päätyttyä olikin sitten mukava lähteä perintöprinssin kanssa "vähä kahtelemmaa mualimmoo"  Ekaks pöristeltiin täältä Pohjois-Karjalasta  itärajaa pitkin Helssingin suuntaan. Matkalla käytiin Parikkkalan patsaspuistossa patsastelemassa patsaita. Ja sieltähän sitten tyhjä takki täyttyikin uusilla ideoilla. Noista iloisista pyykkäreistä ja puutarhanaisista tulee niin lämpimästi mieleen omat lapsuuden kesät noilla samoilla Karjalan kunnailla järven rannalla.


Vaikka taiteilija olikin ollut mahottoman tuottelias, niin kaikki patsaat sulautuivat aika kivasti pihapiiriin. Myös kaikenlaisia puutarhaideoita oli kosolti tässä patsaspuutarhassa.Tämä harjaneilikkakumpare oli mielestäni kiva. Tämmösen teen kyllä omaan  käyttämättömään multakasapläntttini.

Sitten Leenan puutarhassa kukki aivan mahtavasti kärhöt ja Annabella-hortensia. Ja nuo ketjut köynnöstukina oli aika kivasti keksitty, kun haluaa hyödyntää autotallin aarteita puutarhassa.
3 kommenttia:

 1. Upeita patsaita läheltä elämää. ja kukkakuvat viehättävän kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuolla patsaspuistossa kyllä näkyi ja kummallista kyllä - myös tuntui- sellainen luomisen riemu ja ilo. On tainnut tuo taitelija rakastaa noiden hahmojen valamista. Ja mukavasti riemu myös välittyi noista hahmoista.

   Poista
 2. Täytyy kyllä ehdottomasti päästä tuonne patsaspuistoon joku kerta!

  VastaaPoista