TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

lauantai 3. toukokuuta 2014

ENSIMMÄISET KEVÄTKUKAT

Muutama päivä sitten suli viimeiset lumet nurkista ja lämpimän jakson aikana ehti ensimmäiset kevätkukatkin aueta. Nyt kun tuli tämä kylmä jakso, niin mikään ei jatka jalkojaan. Vähän nurmikko vihertää, mutta eipä sitten mikään muu.

 


 
Tammikuussa istutin huvikseni syksyltä istuttamatta jääneet sipulit kun maa oli vielä sulana. Ja olivathan nuo juurtuneet, mutta eivät kylläkään suuren suuria ole. Mutta mielenkiintoista nähdä miten isoja kukista tulee.
 

 
Nämä toissa syksynä istutetut tulppaanit ovat jo aika pulleita ja isoja.

 
Kasvihuone sentään on tungettu jo aika täyteen taimia. En kyllä oikein tiedä mihin kaikki saan mahtumaan kun vielä on taimilaatikoita sisälläkin. Tulisi nyt äkkiä lämpimämpää niin saisi taimet istuttaa ulos. Tuo vanha lämmitin on muuten oiva peli kasvihuoneen yölämmitykseen.
 
 
Kasvimaata pöyhiessä löysin hyvin talvehtineita porkkanoita.
 
 
Siippa oli tehnyt oikein kauniin puupinon. Ihanan oranssia.
 
 
Mökkireissulla näin upean joutsenparven pellolla lepäämässä. Laskin pikaisesti, että joutsenia oli 38 yksilöä tässä parvessa. Aika hieno parvi. Hanhia ei ole vielä näkynyt, joten vielä ei siis ole tarpeeksi kevät niiden mielestä.
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Mulla on vielä sisällä taimet, kun on niin viileetä. Tulppaanit ovat pääasiassa samalla tasolla kun sun, mut narsissit ei kuki vieläkään. On niin paikasta kiinni, pitäs laitella niitäkin lämpimämpään paikkaan.

    VastaaPoista
  2. Meidänki kevät etenee aikalailla samaan tahtiin, narsissit kukkii mutta ei juuri muut. Mulla ois sulle haaste blogissani, jos jaksat vastailla :)

    VastaaPoista