TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

lauantai 15. helmikuuta 2014

IHMEELLISIÄ KÄÄREITÄ JA PAKETTEJA

Kovasti on alettu jo suunnittelemaan mitähän sitä kohta taas kylvisi. Vähän olen jo siemeniäkin ostellut mutta suurin osa vielä ostamatta. Muistin virkistykseksi aloin selata viime kesän kuvia ja silmään pisti se, miten upeita paketteja tuo luonto osaakaan väsätä. Kaikkien näiden pakettien sisältä sitten pullahtaa mitä ihmeellisimpiä luomuksia ja aikansa elettyään kietoutuu taas uudenlaiseen kääreeseen odottamaan uutta tulemistaan.

Monenlaisia karvallisia ja karvattomia ruokapaketteja keväästä syksyyn
 


 
 
Ihania kukkapaketteja
  


Siemenpaketteja
 
 
Ja perhosen toukkapaketti
 
 
 
Toivottavasti tulevanakin kesänä on paikalla kameran kanssa sopivasti kun vielä nyt ajatusasteella olevat paketit alkavat syntyä.
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Vautsi mitä salaisuuksien korurasioita sinulla sieltä albumista löytyykään!
  Kyllä luonto on ihmeellinen. Eletään vuoden jännittävintä ja unelmien täyttymysten aikaa. Ajatukset on keväässä ja mitä nyt laittaisin maahan ja kasvihuoneeseen?? Haaveiden siivillä lennetään ties vaikka ja minne. Meille on valmistumassa toinen kasvihuone uuden liiterin jatkeeksi. Kierrätysparvekelasit on viritetty seinille ja huone odottelee vielä viimesilauksia ja kasvulaatikoita. Viiniköynnös on haaveissa ja seinälle hyllyjä tamikasvatusta varten. Haaveilen jo pienestä värikkäästä pöytä-penkkisysteemistä sinne sisälle. Voisi ehkä kahvitella aamuauringossa viileellä ilmalla siellä sisällä.
  Oikein ihania ideoita sinulle sinne puutarhaan ja unelmien kevättä Maalaispuutarhaan.
  Viirulle ja Simolle helliä halauksia.
  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, no tuollaisesta kasvihuoneesta kaikki puutarhaintoilijat unelmoi. Pitäisi vaan löytää tekijä, mutta sillä välin saa "kaupan kasvihuone" kelevata :). Itse ajattelin jo eilen että juon kafffet kylmässä kasvihuoneessa, mutta sitten siirsin ajatuksen seuraavaan aurinkoiseen päivään.

   Poista
 2. Luonto osaa järjestää ne kaikkein suurimmat ihmeet :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se tuo luonto osaa tehdä paketteja ;) Mikä tuo kukka, neljäs kuva alhaalta mahtaa olla?
  Sulla onkin mielenkiintoiset blogisivut täällä, nyt vasta kävin tuolla nettikaupan sivuillakin. Tätini asui ennen sielläpäin, joten aika läheltä on ajeltu joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissuli Emilie, jos sitä pyöreää tarkoitat, niin se on avautumassa oleva tsinnia. Siinäpä vasta oikea superkukka. Kestää paahteet ja sateet ja kukkii taukoamatta pakkasiin asti. Sitten sen yläpuolella se valkonen pötkö on syrikän nupullaan oleva kukinto. Sekin viime kesänä kasvoi hienosti, mutta saapa nähdä onko vielä hengissä näin lumettoman talven jälkeen. Mukavaa kevättalvea siulle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, kävin kanssa siun blogia ihmettelemässä. Hienoja kukkia myös siulla!

   Poista
 5. Ihania paketteja todella, ja kuvat hienoja! Nyt vain odotellaan, että päästään taas ihailemaan kaikkea, kun lumet sulavat ja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura, no sanos muuta. Toivottavasti nämä kosteat kelit jatkuvat, nin tulee kevät äkkiä. Ja ihan kohta alotetaan kylvökset.

   Poista