TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

maanantai 21. kesäkuuta 2010


Herukalehtijuoman teko hyvässä vauhdissa juhannusta varten. Tässäpä ohje:

Mustaherukanlehtijuoma

2-3 litraa mustaherukanlehtiä
2 litraa kiehuvaa vettä
2 rkl sitruunahappoa
6 dl sokeria (tai maun mukaan)

Herukanlehdet huuhdellaan huolellisesti. Sitruunahappo liuotetaan pariin desiin kuumaa vettä. Sokeri liuotetaan kuumaan veteen ja liuos kaadetaan lehtien päälle. Annetaan tekeytyä viileässä pari päivää, siivilöidään, pullotetaan ja säilytetään viileässä. Voi myös pakastaa. Laimennus 1:5 vaikka kivennäisveden kanssa. IHANAA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti