TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

maanantai 12. syyskuuta 2011

VIIMEISIÄ KESÄNAUTINTOJA

Kesän viimehetkistä on nautittu monella tavalla: uimarannalla kesän viimeisenä helteisenä päivänä juuri ennen sadetta ja sään viilenemistä. Ja ihailemalla juuri aukeavia ihania auringonkukkia omassa puutarhassa.
Jotkut nautiskelevat raikkaasta ja energiat vapauttavasta vedestä suoraan laiturilta.


Ja sen jälkeen myöhemmin riekkumalla tarmokkaasti omenapuussa. Kuvista päätellen ei ollutkaan enää vaikeaa arvata kuka viime vuonna kävi puusavotassa samaisessa puussa, josta on nyt siis jäljellä vain puolet. Tosin kyseinen puu on satoisampi kuin koskaan aikaisemmin. Joten kyllä kissa tietää miten puutarhuroidaan puut tuottaviksi.


Ja lopputuotoksena olikin mehevä korillinen Viirun puutarhuroimia omenoita syysnautintoihin. Lajike voidaankin varmaan sitten ristiä uudeksi "SyysViirukkaaksi" kasvattajansa mukaan.


5 kommenttia:

 1. Ihana, kylläpä on oiva puutarhuri teillä... meillä on paljon oppimista noilta luontokappaleilta :D Kyllä meillä onkin ollut hieno kesä ja syksy täällä, missä kaikki on "ihan tässä lähellä" :9 ...siis melkein naapurikylässä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kissat ja eikun omenakaurahyvettä tekemään :)

  VastaaPoista
 3. Jestas, miten valloittava kuva kisusta laiturilla ja omenat tuoksuvat melkein tänne asti :)

  VastaaPoista
 4. Ansa- eikö olekin kummallista että esimerkiksi täältä on lyhyempi matka etelään kuin etelästä tänne. Ja muutenkin täällä on kaikki ihan äärellään sopivasti. Iita- kyllä omppuja onkin jo syöty ja se kaurahyvekin on herkullista vaniljasoosin kanssa. Millan- mites teidän omenasato? Tuo Viiru on sellanen laiturilla tiirailija ja perässähiihtäjä. Ei niinkään sylissä kannettava kuten se toinen karvakasa, jonka mielestä miun tehtävä on kantaa ja silitellä häntä.

  VastaaPoista
 5. Voi kun itsekin pystyisi suhtautumaan asioihin kuten sun puutarhakisu...että vaikka mieheni tehtävä olisi vain silitellä, hieroa hartioita, palvella mua ym. Olisi elämä lokoisaa! :)

  VastaaPoista