TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

PIETARIN KUKAT JA HERKUT

Nyt kevään kunniaksi postataan tähän viime kesänä nähtyä Pietarin kukkaloistoa ennen kuin seuraava kesä koittaa.   En ole missään nähnyt niin paljon kukka-istutuksia kuin siellä. Kukkia oli kaikkialla: jokaisessa pylväässä, kaiteessa, teiden jakajissa ja puistoissa. Päälaji näytti olevan petunia eri muodoissa. Muutenkin Pietari on niin käymisen arvoinen paikka kaikessa loistossaan, että suosittelen jokaiselle. Ei voisi kuvitella olevansa todellakaan Venäjällä vaan jossain Euroopan suurkaupungissa.
 
Kukkakoristelut terasseilla ja esiintymislavoilla oli oikein näyttäviä. Alla oleva kuva on otettu  Terijoelta.
 
 
Kävimme myös kukkatorilla, josta pietarilaiset voivat ostaa kukkia. Ja valikoima oli erittäin laaja.
 

 
Sitten kävimme myös superihanassa herkkukaupassa tai konditoriassa Aleksander Nevskillä. Jo pelkästään näyteikkuna oli uskomattoman houkutteleva tarjonnasta puhumattakaan. Täällä tunsi itsensä kuningattareksi palvelun puolesta eikä saanut silmiään irti noista herkkutiskeistä. Kakkujen tekeminen oli näillä kondiittoreilla kyllä hallussa. Nam!

 
Loppumatkan kruunasi Terijoen ihanat hiekkarannat!
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Näyttää upealta. Minä olen käynyt muinaisessa Leninggradissa ja varmasti on kaupunki muuttunut sen jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Onpa hienot kuvat sieltä. Eipä taida täältä löytyä tuollaisia kukkapaljouksia edes kesällä, eikä herkkuja!

    VastaaPoista