TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

UUSI VUOSI - UUDET KUJEET!

Nyt on aika kääntää uuden vuoden alkajaisiksi uusi lehti täällä some-maailmassa. Tätä blogia on kirjoitettu nyt 5 vuotta ja tuntuu, että tämä yrittäjän aika ei nyt kertakaikkiaan riitä monen foorumin handlaamiseen. Lisäksi bloggeri on alkanut herjata kaikenlaista virhekoodia, joten on aika siirtyä eteenpäin !

Tämän blogin ajatus oli joskus laittaa upeita kuvia ja tarinoita puutarhasta ja kaikenmaailman tekeleistä kotona sekä vähän sisustamista yms. Puutarhaosasto onnistui mielestäni hienosti, leivonta-osasto jotenkuten ja sisustusosastoon ei jäänyt aikaa eikä intoa juuri ollenkaan. Vuosien saatossa on löytynyt tähän elämänvaiheeseen sopivampia foorumeita, kuten Facebook, Twitteri, Instagram, Pinterest sekä Maalaispuutarhan omat verkkosivut, joissa on mukavaa jakaa lyhyesti kuulumisia sekä ideoita.  Siispä jatkossa Maalaispuutarhan tarkempia kuulumisia voi lueskella sieltä, joskin tännekin voi satunnaisesti tulla joitakin päivityksiä fiiliksien mukaan.
 
www.maalaispuutarha.fi


 
Siispä suurkiitos kaikille seuraajille ja tervetuloa toisiin somemaailmoihin kanssani vuodessa 2016!

Terveisin Maalaispuutarhan Marketta

1 kommentti:

  1. Voi, minä juuri löysin tänne ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit kuitenkin tulla vielä vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista