TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

lauantai 28. elokuuta 2010

Vaikka kuinka yrittää vahtia kasvimaan satoa niin joka vuosi käy näin: kesäkurpitsa kasvaa vahingossa jättiläismäiseksi. Painoa tällä kanankakka-monsterilla oli 4,1 kg ja pituutta 58 cm. En ole vielä maistellut miltä maistuu. Voihan tästä paistaa vaikka sitten paistinpannun kokoisia kesäkurpitsapihvejä.Yksi herkkutatti oli ilmestynyt rannalle ja omenatkin kypsyy tänä vuonna varmaan ajoissa ennen pakkasia.


Huippuhyviä paistettuja perunoita voi sitten laittaa tämän kesäkurpitsan lisukkeeksi à la Matti.

raakoja perunalohkoja
timjamia tuoretta tai kuivattua
suolaa
valkopippuria

Perunat kuoritaan ja lohkotaan sopiviksi paloiksi. Paistetaan kuumalla pannulla ja kun ovat sopivan ruskeita, niin maustetaan tuoreella tai kuivatulla timjamilla, suolalla ja valkopippurilla. Mukavaa vaihtelua tavallisille keitetyille potuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti