TERVETULOA SEURAAMAAN MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ ITÄRAJALLE


MAALAISPUUTARHAN ELÄMÄÄ VOI SEURATA TIIVIIMMIN JATKOSSA FACEBOOKISSA, INSTAGRAMISSA,TWITTERISSÄ SEKÄ MAALAISPUUTARHA.FI VERKKOSIVUILLA. TERVETULOA SEURAAMAAN ELÄMÄÄMME SIELLÄ! TÄNNE MAALAISPUUTARHA BLOGIIN PÄIVITÄMME SATUNNAISESTI AJANKOHTAISIA ASIOITA.

tiistai 1. heinäkuuta 2014

MAALLA-LEHTI MAALAISPUUTARHASSA

Uusimmassa Maalla-lehdessä 17.6.2014 oli nyt juttu täältä Maalaispuutarhasta. Mukavaa, että joskus näiltäkin nurkilta julkaistaan jotakin.


Jutunaiheita piisaisi puutarhojen lisäksi kyllä myös ruokatoimittajille. Tokkopa nuo pääkaupunkilaiset ovat monetkaan istuneet rajakarjalaisessa tuvassa, missä leivotaan aitoja karjalanpiirakoita ja paistetaan oikeaa karjalanpaistia  ihan aidoista aineista ja niillä resepteillä, mitkä kulkevat sukupolvelta toiselle.

Mutta puutarha on ihan saanut nyt aitoa vettä ja pohjoista tuulta aivan kyllilleen omiksi ja toisten tarpeiksi, että oikein raivostuttaa. Nyt kyllä saisi tulla vähän aurinkoa ja lämmintä, ennen kuin kaikki mätänee tuonne maahan. Perennapenkit, orvokit ja jotkut kesäkukat voivat kyllä tosin melko hyvin.


 


 
Kissankäpälät ja ruusut olivat myös kauniita ja kukkivat pitkään
 

 
On tässä vesisateessakin jotakin kaunistakin kuten tämän aamun kuvat osoittavat. Voi tämän vesisateen nähdä myös tällaisenakin aurinkoisempaa heinäkuuta odotellessa.